RC MAKER DIGITAL CAMBER & TOE GAUGE FOR 1/10TH OFFROAD

RCM-DCG-10OFR

€ 45,50 incl. btw

Meer informatie

Met onze nieuwe digitale camber- en teenmeter kunt u uw camber- en camberversterkingsinstellingen verfijnen, zodat u gerust kunt zijn dat u een nauwkeurig, repliceerbaar meetinstrument volgt. Je kunt het gebruiken op je racewielen, setup-wielen of naast je setup-station, allemaal om je een echte en ongelooflijk nauwkeurige aflezing van de camberhoek van je wielen te geven. Het maakt oneindige fijnafstelling mogelijk, zodat u uw camber kunt aanpassen aan het optimale punt van perfecte bandenslijtage en tractie.

Daarnaast is het ook een zeer handig hulpmiddel voor het meten van camber-gain, iets dat niet nauwkeurig kan worden gemeten op setup-stations. Hierdoor kunt u uw roll center en camber-link instellingen verder verfijnen om de optimale hoeveelheid camber gain te vinden. De hoeveelheid camberversterking kan worden berekend door uw camber op rijhoogte te nemen en uw camber onder compressie af te trekken. Het verschil tussen deze twee hoeken is je camberwinst en heeft een enorme impact op het rijgedrag van de auto en de slijtage van de banden.

U kunt niet alleen de camber controleren en afstellen, deze meter kan ook worden gebruikt om uw voor- en achterteen te controleren en af ​​te stellen. Door de auto verticaal op het setup-bord te houden, waarbij beide schotten of beide setup-wielen uw setup-bord raken, kunt u een zeer nauwkeurige meting van uw voor- en achterteen bereiken. Omdat veel auto's tegenwoordig een actieve achterteen gebruiken, kan dit een zeer nuttig hulpmiddel zijn om niet alleen uw statische teen te meten, maar ook uw teenwinst onder comprimeren