RUDDOG MBT2 Carpet Tire Additive 85ml

RP-0281

€ 10,00 incl. btw

Meer informatie


RUDDOG MBT2 Tapijtbandadditief - 85ml: Maximale grip en prestaties op tapijtbanen!

Transformeer je raceauto in een indrukwekkende racemachine met het RUDDOG MBT2 Carpet Tire Additive! Deze fles van 85 ml is ontworpen om de grip van uw banden op tapijtbanen te vergroten en biedt een krachtige formule die u helpt de controle over uw voertuig te krijgen en uw rondetijden te verbeteren.

Belangrijkste kenmerken:

• Verbeterde grip: het RUDDOG MBT2 Carpet Tire Additive vergroot de grip van uw banden op tapijtbanen, waardoor u in elke bocht meer controle en stabiliteit krijgt.

• Sneldrogende formule: het innovatieve mengsel droogt snel op je banden, zodat je in een mum van tijd raceklaar bent.

• Gemakkelijk aan te brengen: Met het flesje van 85 ml en de handige applicator is het aanbrengen van het additief een fluitje van een cent.

• Langdurig effect: Een enkele toepassing van het RUDDOG MBT2-additief zorgt voor langdurige grip en prestaties gedurende de gehele raceduur.

• Milieuvriendelijk: ons additief is biologisch afbreekbaar en bevat geen schadelijke ingrediënten, zodat u met een gerust geweten van uw race kunt genieten.

Toepassing:

Schud de fles grondig voor gebruik.
Breng het additief gelijkmatig aan op het bandoppervlak.
Laat het additief ongeveer 10-15 minuten inwerken en drogen voordat u met uw voertuig het circuit op gaat.
Of je nu een professionele racer of een enthousiaste hobbyist bent, het RUDDOG MBT2 Carpet Tire Additive zal een revolutie teweegbrengen in je prestaties op tapijtbanen. Bestel vandaag nog uw fles en bereid u voor om uw tegenstanders achter u te laten!