Junsi ICharger DX8

ICharger DX8

€ 335,95 incl. btw

Meer informatie

Functies:

iCharger DX8 Dual Channel 1600W 30A High Power Balance Charger Ontlading Voor Lipo Lilo Life LiVh Nizn Batterij opladen

Standaardconfiguratie: alleen host, zonder balansbord, invoer- en uitvoerlijnen.

1. Adopteer geavanceerde hoogrenderende synchrone buck-boost (synchrone buck-boost DC / DC-converter), hoog vermogen, hoge stroom en hoge conversie-efficiëntie. Het maximale laadvermogen is 1600 W, de maximale laad- en ontlaadstroom van het kanaal is 30a en de maximale laad- en ontlaadstroom van de tweekanaals synchrone modus is 50A.

2. Ondersteun het gebalanceerde opladen van 8 snaren Lipo, Lilo, life, LIVH, NiZn en LTO (gebruik het unieke interne weerstandscorrectiebalansalgoritme en de maximale 2A-balansstroom om de snelle en nauwkeurige voltooiing van de balans te garanderen): ondersteuning van de opladen van 1-25 reeksen Ni MH- en Ni Cd-batterijen: ondersteuning voor het opladen van 1-15 reeksen loodzuurbatterijen.

3. Realiseer de tweekanaals instelbare digitale voedingsfunctie (met beveiligingsfuncties zoals overstroom, overspanning, ingangsonderspanning en ingangsoverstroom).

4. Met type-C PD-oplaadpoort is het handig voor gebruikers om mobiele telefoons en tablets op te laden.

5. Intelligente ventilatorregeling. Regel via de interne temperatuursensor de snelheid van de ventilator.

6. Interne temperatuurbeveiliging. Als de interne temperatuur hoger is dan de dempingstemperatuur, zal de apparatuur automatisch het uitgangsvermogen verminderen: als het hoger is dan de uitschakeltemperatuur, wordt het automatisch uitgeschakeld.

7. Deze machine kan de parameterinstellingen van 64 batterijen opslaan en de SD-kaart voor gegevensimport / -export ondersteunen.

8. 2,4-inch IPS LCD-kleurenscherm met volledige weergave. Zorg voor een rijke informatieweergave: stroom, spanning, elektrische hoeveelheid, vermogen, interne weerstand, controlestatus, verbruikstijd, temperatuur, enz

9. Gevarieerde ontladingsfuncties: lokale ontlading, regeneratief naar invoer of een andere kanaalontlading en lithiumbatterij uitgebreide ontladingsfunctie.

Beschrijving:

Ingangsspanning: 9-49VDC
Max ingangsstroom: 65A (Kanaal 45A)
Max. opladen / ontladen / gelijkstroomstroom: 50A (Channe 30Ax2)
Max laadvermogen: 1600W (kanaal 1100Wx2)
Max ontladingsvermogen: 70W (kanaal 45Wx2)
Max. regeneratief ontladingsvermogen: 1600W (kanaal 1100Wx2)
Max. balanceringsstroom / cellen: 4A (kanaal 2Ax2) / 8S
Type-C PD-oplaadpoort: ondersteuning 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A
Type batterijchemie: LiPo, Lilo, LiFe, LiVH, LTO, NiZn, NiMH, NiCd, Pb
Afmetingen (LXBXH): 97.5X128.5x40mm
Gewicht: 440g

Pakket Inbegrepen:

1x iCharger DX8 Balansoplader