MEZZO 1/10 FRONT 4WD - SILVER - PR

U6889

6

€ 10,45 incl. btw

Meer informatie

De Mezzo heeft een volledig nieuw karkasontwerp, waarbij de ontwikkeling zich heeft gericht op de dikte van het profiel om de pin te ondersteunen en de levensduur te verbeteren.
De Mezzo heeft een gevarieerd pin-type over de band, waardoor hij geschikter is voor een grotere verscheidenheid aan baanomstandigheden, inclusief lange en korte pool astro. Het pintype geeft een verbeterde zijwaartse tractie terwijl de voorwaartse tractie behouden blijft.

De Mezzo gaat langer mee en heeft een betere stootbestendigheid dankzij het hogere zijwandprofiel.
De Mezzo 4WD-voorband is bedoeld voor astro met een langere pool en een lagere gip. Pinnen kunnen indien nodig worden doorgesneden om de tractie te verminderen.
Voor 2WD raden we nog steeds de U6770 Low Profile Cut Stagger aan in combinatie met Mezzo achteraan, voor een band met een langere levensduur.
Uiteindelijk zou de populaire Dart-band in sommige omstandigheden sneller kunnen zijn tijdens een enkele rit, maar de levensduur van de Mezzo is aanzienlijk verlengd. Het is een geweldige allrounder.
Uiteindelijk is de Mezzo gericht op Astro, gele compound voor droge hoge prestaties, zilver voor nat en blauw voor een langere levensduur.