SkyRC GPS Speed Meter

SK500024-01

€ 91,95 incl. btw

Meer informatie

Productinformatie "SkyRC GPS-snelheidsmeter" U hoeft zich niet langer
af te vragen hoe snel uw RC-auto gaat of hoe hoog uw vliegtuig of helikopter kan vliegen. Omdat SKYRC u met dit kleine apparaat al deze gegevens binnen handbereik geeft. En vanaf nu in een technisch geavanceerde versie.

De hoge populariteit van wereldwijde navigatiesatellietsystemen (of kortweg GNSS) heeft SKYRC geïnspireerd om dit ultracompacte apparaat met een gewicht van slechts 45 g te ontwikkelen voor het maken van RC-modellen. De antenne zat verborgen in de behuizing en een zeer gevoelige ontvangerchip bepaalt razendsnel de huidige positie. Een robuuste controllerinterface registreert snelheid en hoogte in realtime.

De GSM-015 GPS Snelheidsmeter is daarom ideaal voor alle RC racers en piloten, maar ook voor fietsers of voor langere ritten. De gebruiker kan gemakkelijk informatie zoals snelheid, hoogte, totale afstand (KM) of lengte- en breedtegraad op het display aflezen. Daarnaast slaat het toestel de topsnelheid en maximale hoogte als waarde op, zodat de RC-fan zijn model de laatste hand kan leggen en verder kan optimaliseren.

Kenmerken

Compact en gemakkelijk mee te nemen
Snelheidsmeter met geheugen voor topsnelheid
Opslag van de maximale hoogte
GPS-coördinaten
Ingebouwd 1M flashgeheugen (opnametijd: 2 uur)
UTC-tijdstempel voor elk meetpunt
Ingebouwde oplaadbare LiPo-batterij met 200 mAh (gebruiksduur : 150 minuten)
Ondersteunt metrisch en imperiaal


GNSS-opnamesoftware

U kunt de SKYRC-software "GNSSLogger" gebruiken om de opgenomen gegevens naar de pc over te brengen of ze naar Google Earth te exporteren. Om het programma en verdere informatie te downloaden, gaat u naar de website die in uw bedieningshandleiding wordt vermeld, evenals naar http://earth.google.com
Technische gegevens:

Ontvanger: L1, 1575,42 MHZ
Updatefrequentie: 10 Hz.
Antenne: ingebouwd
Gevoeligheid van satelliet signaal ontvangst : - 167dBm
Afmetingen: 65.7x39.6x20.8mm
Gewicht: 45g
temperatuur: 0 ° tot + 50 °
temperatuur in rusttoestand: -10 ° tot + 70 °
vochtigheidsgraad van bedrijfsmodus: 5% tot 90%