1up Racing Pro Lubricants Pack with Pit Stand

1UP-120502

€ 26,50 incl. btw

Meer informatie


Toepassingstips voor het Pro Pack
1up Racing gebruikt absoluut de beste ingrediënten die beschikbaar zijn in hun Premium R/C-smeermiddelmengsels, wat betekent dat u er veilig minder van kunt gebruiken en uitstekende resultaten kunt verwachten! Volg onderstaande stappen om het meeste uit je Pro Pack te halen!

Helder - Lagerolie - Verwijder alle bestaande olie of vet van uw lagers en leg op een handdoek en laat volledig drogen. Breng 1 druppel 1up Clear aan en draai het lager met de hand rond zodat het zich kan verspreiden.

Blauw - O-ringvet - Smeer uw schokbreker en diff-o-ringen grondig in met blauw, zoals hierboven weergegeven, voordat u ze installeert. Het wordt ook aanbevolen om het uiteinde met schroefdraad van de schokdemperassen in blauw te dompelen voor extra bescherming voordat ze door de o-ring worden gestoken.

Rood – Homokineetolie – Verwijder bestaande olie of vet van uw homokineten en laat ze volledig drogen. Breng 1 druppel 1up Red (1/10 schaal of kleiner) of 2 druppels 1up Red (1/8 schaal) aan op de geassembleerde voeg zoals hierboven weergegeven. Voor grotere auto's, indien nodig toepassen voor een gelijkmatige dekking.

De CV/Universele verbinding zou op dit punt volledig vrij moeten zijn. Als er een vastzittend of kerfachtig gevoel is, wordt aanbevolen om de verbinding te demonteren en de oorzaak van het probleem te vinden voordat u weer gaat rijden om voortijdige slijtage te voorkomen.

(Nieuwe onderdelen moeten worden gereinigd om alle overgebleven machinale olie of deeltjes die overblijven van het bewerkingsproces te verwijderen.)

Goud – Anti-slijtage vet – Reinig de onderdelen voor het aanbrengen. Breng 1up Gold aan op alle slijtagegevoelige onderdelen van de aandrijflijn. Gebruik op alle pinnen/katrollen of ring/rondsel tandwielen